• +381 11 3015043
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  • Pon - Pet 8:30 - 16:30

TeamCAD Revit template

Obaveštavamo sve zainteresovane korisnike programa Autodesk Revit Arhitecture, da je TeamCAD d.o.o. u saradnji sa partnerskom firmom Prior Inženjering d.o.o. iz Zagreba izradio prvu verziju Revit Template dokumenta za domaće tržište.

Sadržaj Template dokumenta je prilagođen potrebama prosečnog korisnika programa Autodesk Revit Architecture na domaćem tržištu za višenamenske armiranobetonske i zidane konstrukcije do idejnog projekta. Uz predloge i sugestije svih korisnika koji budu koristili beta verziju u narednom periodu, bićemo u mogućnosti da unapredimo sadržaj i kvalitet template dokumenta i ispravimo eventualne greške.

BESPLATNA verzija dokumenta je namenjena svim zainteresovanim korisnicima programa Revit Architecture. Za preuzimanje besplatne verzije dokumenta, potrebno je samo da popunite priloženi formular, a sadržaj ce vam biti dostavljen u najkracem roku.

PLUS - Verzija dokumenta namenjena sadašnjim i buducim TeamCAD klijentima i saradnicima. Verzija TeamCAD RA_rs Plus sadrži dopunjen osnovni sadržaj, uz odredene prednosti u prilagodavanju sadržaja postojecim standardima klijenata, kao i prioritet u distribuciji i razmeni informacija. U narednom periodu, planiran je niz radionica na kojima ce TeamCAD klijentima i saradnicima biti predstavljen sadržaj plus dokumenta.

CUSTOM - Komercijalna verzija je namenjena svim korisnicima Revit Architecture programa koji imaju specijalne zahteve u pogledu sadržaja template dokumenta. Uz analizu tih zahteva i dogovoren nacin i uslove korišcenja, moguce je kreiranje prilagodene verzije ili odredenog sadržaja dokumenta-Revit familije, specificni prilozi za dokumentaciju, baze materijala, prateci fajlovi itd.

Molimo Vas upišite sve podatke za preuzimanje besplatne verzije.

Ime i prezime:*
E-mail:*
Firma:
Telefon:*
Želim da primam TeamCAD novosti na e-mail:*
Verifikacioni kod:
© 2019 TeamCAD d.o.o. Sva prava su zadržana.