Zamenite vaše stare trajne Autodesk licence uz promotivni popust do 25% za jednogodišnji ili trogodišnji najam Autodesk programa ili paketa.

Promotivni popust, za jednogodišnji ili trogodišnji najam Autodesk individualnih programa ili Industry Collections paketa, mogu ostvariti postojeći korisnici odabranih Autodesk proizvoda od verzije 1998 do verzije 2021 koji nemaju aktivno godišnje održavanje (Maintenance Plan).

Promocija traje od 7. avgusta 2020. godine do 23. oktobra 2020. godine.

Ukoliko ste zainteresovani, molimo Vas da nas kontaktirate telefonom +381 11 301 50 43 ili putem kontakt forme.

Napomena: Autodesk zadržava pravo da odobri zamenu trajne licence za iznajmljivanje licenci. Dobijanjem novog serijskog broja korisnik se obavezuje da neće koristiti stare trajne licence. Prostorije u Revitu prilagođene projektima na srpskom tržištu

 

Posle kraće letnje pauze, vraćamo se organizaciji besplatnih TeamCAD webinara. Novu seriju počinjemo temom: 

PROSTORIJE U REVITU PRILAGOĐENE PROJEKTIMA NA SRPSKOM TRŽIŠTU

Termin održavanja: četvrtak, 13. avgust 2020. godine u 10:30 časova
Planirano trajanje: 60min
Potrebno predznanje: poželjno je poznavanje rada u Revitu, ali nije neophodno
Predavač: Anđelija Sandić, mast. inž. arh., Autodesk AEC Application Engineer, Silver Autodesk Certified Instructor, Certified Revit Professional 

OPIS WEBINARA

Često nailazimo na mišljenje da Revit ne može da se prilagodi potrebama i standardima projekata koji se rade za srpsko tržište. Na ovom webinaru ćemo pokazati kako se prostorije i tabele prostorija mogu prilagoditi. 

Učešće na webinaru je besplatno, a broj mesta ograničen.

Ukoliko ste zainteresovani, molimo Vas da se prijavite putem ovog linka. 

<<<PRIJAVITE SE OVDE>>> 


15 Chaos Group proizvoda u okviru jedne licence, uključujući V-Ray 5, Phoenix FD i druge dodatke za vizuelne efekte i vizuelizaciju u arhitekturi

Chaos Group V-Ray Collection

Nova ponuda kompanije Chaos Group sa ciljem da poveže celokupni kreativni proces kupovinom samo jedne licence. Korisnici će sada, prilikom rada na projektu, moći da se kreću između 3D aplikacija, kombinujući foto-realistične rendere, simulaciju fluida i rad na sceni u realnom vremenu.

V-Ray Collection, u okviru koga ćete pronaći 15 proizvoda i usluga uključuje najnovije verzije V-Ray, Phoenix FD i Project Lavina, kao i biblioteku materijala visoke rezolucije VRscans. S obzirom da je u pitanju “floating” licenca, programi iz paketa se istovremeno mogu koristiti samo na jednom računaru, ali postoji opcija prebacivanja licence na različite računare. Korisnici će, u okviru aktivne licence, dobijati besplatna ažuriranja uključujući i 20 Chaos Cloud kredita svake godine.

Standard u arhitekturi, dizajnu i vizuelnim efektima - V-Ray - je najčešće korišćeno rešenje za renderovanje na svetu. Bilo da se koristi za predstavljanje IKEA proizvoda ili da se ožive zmajevi popularne serije "Igra prestola", V-Ray pomaže umetnicima i dizajnerima da vizuelizuju svoje najbolje radove tokom prethodnih 20 godina, probijajući sve granice. 2017. godine, V-Ray je zaslužio i nagradu američke Akademije filmskih umetnosti i nauka.

V-Ray Collection uključuje sledeće proizvode i usluge:

Za fotorealistično renderovanje:

 • V-Ray for 3ds Max
 • V-Ray for Maya
 • V-Ray for SketchUp
 • V-Ray for Rhino
 • V-Ray for Revit
 • V-Ray for Modo
 • V-Ray for Unreal
 • V-Ray for Houdini
 • V-Ray for Nuke
 • V-Ray for Cinema 4D
 • V-Ray for Blender


Za simulaciju fluida:

 • Phoenix FD for 3ds Max
 • Phoenix FD for Maya


Biblioteku sa preko 1000 skeniranih materijala:

 • VRscans


Za rad na sceni u realnom vremenu:

 • Project Lavina


V-Ray Collection je dostupan odmah, dok informacije o mogućnostima kupovine licenci možete dobiti pozivom na broj 011 301 5043 ili slanjem upita na kontakt strani.

Za razliku od prethodnih licenci, V-Ray Collection neće zahtevati zaseban nod za render za svaki proizvod. Licence za individualne proizvode su i dalje dostupne. Za studente, škole i predavače V-Ray Education Collection paket je takođe dostupan.

 


Strana 1 od 83

© 2020 TeamCAD d.o.o. Sva prava su zadržana.

Dobrodošli na www.teamcad.rs! Ovaj internet sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Više detalja.