• +381 11 3015043
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  • Pon - Pet 8:30 - 16:30

Unity REFLECT - Jednim klikom od Revit BIM modela do 3D real-time okruženja

Objavljen je novi alat iz Unity asortimana. Reč je o Unity Reflect softveru koji omogućava transfer i povezivanje više Revit BIM modela u real-time 3D okruženje jednostavnim postupkom. Pružajući uvid u elemente modela raznih struka, omogućava ranu identifikaciju potencijalnih problema i unapređuje proces revidiranja projekta i planiranja izgradnje. Stalna povezanost modela iz Revita sa Reflect platformom, podržanom kako na desktop računarima, tako i mobilnim uređajima, pruža učesnicima mogućnost praćenja napretka modela.

Kako unity Reflect funkcioniše
1. Instalacija plugina za Autodesk Revit - Unity Reflect Plugin, koji omogućava prebacivanje modela u real-time 3D okruženje.
2. Pokretanje komande za sinhrinizaciju BIM/CAD podataka u Unity Reflect. Svaka promena u modelu rezultuje trenutnoj promeni u Unity Reflect okruženju.

Učesnici u projektu, od projektanata do izvođača i investitora, mogu sagledati trenutno stanje modela koristeći uređaj po želji i učestvovati u procesu donošenja odluka bez potrebe za specijalizovanim projektantskim softverima.

Korisni linkovi:
Video: https://www.youtube.com/watch?v=LTYaPOFgC9g
Blog: https://blogs.unity3d.com/2019/06/05/unity-reflect-bim-to-real-time-3d-in-one-click-for-better-design-decisions/


© 2019 TeamCAD d.o.o. Sva prava su zadržana.