Od 25.11. do 1.12 traje novembarska Cyberweek ponuda za neke od Autodesk proizvoda. Tokom ovog ograničenog perioda kupci mogu da ostvare:

 

 

 • 25% na preporučenu prodajnu cenu kada kupuju licence za AutoCAD LT/LT za Mac ili Revit LT Suite ili Fusion 360
 • 20% popusta na preporučenu prodajnu cenu kada kupuju softver AutoCAD, Max ili Maya

Uslovi nabavke:

 • Kupci koji kupe jednu ili više licenci softvera AutoCAD LT /LT za Mac ili AutoCAD Revit LT Suite ili Fusion 360 dobijaju 25% popusta na preporučenu prodajnu cenu kada kupuju godišnji ili trogodišnji ugovor ili 20% popusta kada kupuju godišnji ili trogodišnji najam softvera AutoCAD ili Max ili Maya.
 • Ova ponuda je dostupna za nove komercijalne pretplatnike za navedene softvere 
 • Maksimum za kupovinu po promotivnoj ceni je 20 licenci po kupcu bez obzira na kombinaciju proizvoda.

Autodesk zadržava pravo da odobri ili ne odobri nabavku, kao i da otkaže, izmeni ili obustavi delimičnu ili celu promociju u bilo koje vreme bez obrazloženja, iz bilo kog razloga po sopstvenom nahođenju.

Ukoliko ste zainteresovani, molimo Vas da nas kontaktirate na 011 301 50 43 ili preko kontakt forme.


25% popusta očekuje vas za jednogodišnji ili trogodišnji najam novih licenci:

 

 

25% popusta na jednogodišnji najam novih licenci:

Fusion 360 dodataka:

 • Fusion 360 Product Design Extension
 • Fusion 360 Simulation Extension
 • Fusion 360 Machining Extension
 • Fusion 360 Generative Design Extension
 • Fusion 360 Additive Build Extension
 • Fusion 360 Nesting & Fabrication Extension
 • Fusion 360 Manage Extension

Promocija se završava 31.10.2022. godine!

Napomena: Autodesk zadržava pravo da odobri ili odbije najam licenci.

Ukoliko ste zainteresovani molimo Vas da nas kontaktirate telefonom 011 301 50 43 ili putem kontakt forme.

 


U ograničenom vremenskom periodu, od 14.11. do 2.12.2022. godine, Creative Cloud for Teams je dostupan po promotivnoj ceni od 792,00 USD bez PDV-a. Ova ponuda je dostupna onima koji kupe Creative Cloud for Teams - sve aplikacije.

Ponuda je namenjena:

 • Novim Adobe korisnicima koji nemaju pretplatu na Creative Cloud for Teams 
 • Postojećim korisnicima Adobe softvera koji žele da kupe dodatne komplete Creative Cloud for Teams
 • Ova ponuda se ne odnosi na obnovu licence.
 • Ponuda je dostupna korisnicima koji žele da nadograde status sa jedne aplikacije na sve aplikacije u okviru svog perioda obnove (+/- 30 dana od godišnjice) na postojeći VIP ugovor.
 • Za transakcije u okviru ove ponude koje ne ispunjavaju kriterijume podobnosti, Adobe zadržava pravo da ukine odgovarajuće licence.
 • Potrebno je članstvo od 12 meseci za nove klijente koji potpišu novi VIP ugovor.
 • Ponuda je dostupna komercijalnim ili državnim korisnicima. Da bi se izbegli nesporazumi, ponuda nije dostupna korisnicima iz oblasti obrazovanja.
 • Za trogodišnji ugovor, opcija iz ponude se odnosi samo na prvu godinu (početak kupovine). Redovne cene će se primenjivati na 2. i 3. godinu obnove, osim ukoliko se ne izvrši nadogradnja sa jedne aplikacije na sve aplikacije u periodu ponude. Molimo vas da imate u vidu da se ovo odnosi na nove korisnike trogodišnje licence. Ovo nije primenjivo na produžene periode pretplate (2 ili 3 godine).

Redovna preporučena cena
1.272,00 USD bez pdv-a

Promotivna preporučena cena 
792,00 USD bez pdv-a

 

Ukoliko ste zainteresovani, molimo Vas da nas kontaktirate na 011 301 50 43 ili preko kontakt forme.

 


Velika promotivna trade-in kampanja

Kao odgovor na izazove koje donosi COVID-19, Autodesk je objavio promenu uslova Trade-in promo kampanje kada se radi o najmu mrežnih licenci (Multi-user).

Poslednji datum obnove se pomera za 7. avgust 2022. godine. Ostali uslovi ostaju nepromenjeni.

Da vas podsetimo...

Autodesk je početkom ove godine najavio povlačenje serijskih brojeva iz upotrebe pri aktivaciji proizvoda, odnosno aktivacija licenci se sada vrši preko korisničkih naloga – korisničko ime i šifra.

Kako bi olakšali prelazak na korisničke naloge, Autodesk je ponudio promotivne uslove u okviru Trade-in kampanje u zavisnosti od licenci koje trenutno posedujete.


ZA POJEDINAČNE TRAJNE LICENCE SA GODIŠNJIM ODRŽAVANJEM (MAINTENANCE PLAN)

Prilikom sledeće obnove licence, a pre 7. maja 2021. godine, imate mogućnost da jednu pojedinačnu licencu sa godišnjim održavanjem zamenite za najam jedne licence po ceni koju plaćate trenutno.


ZA MREŽNE TRAJNE LICENCE SA GODIŠNJIM ODRŽAVANJEM (MAINTENANCE PLAN)

Samo prilikom prve obnove licence, možete zameniti jednu mrežnu licencu za najam dve pojedinačne licence (za dva različita korisnička naloga), po ceni nižoj nego što je cena najma novih pojedinačnih licenci. Mrežne licence sa godišnjim održavanjem nakon 7. maja 2021. se neće obnavljati.


ZA NAJAM MREŽNIH LICENCI (MULTI-USER)

Prilikom prve obnove licence, možete zameniti jednu mrežnu licencu za najam dve pojedinačne licence (za dva različita korisnička naloga), po ceni nižoj od cene najma novih pojedinačnih licenci. Najam mrežnih licenci prestaje da postoji 7. avgusta 2021. godine i nakon tog datuma se neće obnavljati.


ZA TRAJNE LICENCE BEZ GODIŠNJEG ODRŽAVANJA

Ukoliko posedujete trajne licence bez godišnjeg održavanja imate mogućnost da značajno uštedite na jednogodišnjem ili trogodišnjem najmu programa koji trenutno koristite ili na drugi pojedinačni proizvod uključujući i kolekcije (Architecture, Engineering & Construction Collection, Product Design & Manufacturing Collection, Media & Entertainment Collection). Promo kampanja je aktuelna do 22. januara 2021. godine. Za detalje ove specijalne ponude molimo vas da nam se obratite na telefon +381 11 301 50 43.


ZA DESIGN I CREATION SUITE PAKETE

Design i Creation Suite paketi su prestali da postoje u aprilu 2020. godine i nije ih moguće obnoviti. Ukoliko posedujete ove pakete molimo vas da nam se obratite na telefon +381 11 301 50 43 kako bismo vam pojasniili mogućnost nadogradnje na Industry Collection (Architecture, Engineering & Construction Collection, Product Design & Manufacturing Collection, Media & Entertainment Collection) pakete u okviru gore navedenih opcija promotivne zamene.

Napomena: Autodesk zadržava pravo da izmeni ponudu proizvoda i usluga, specifikacije i cene u bilo kom trenutku bez prethodnog obaveštenja.

Za detaljne informacije o promotivnoj akciji, možete nam se obratiti putem kontakt forme ili na telefon +381 11 301 50 43.


© 2022 TeamCAD d.o.o. Sva prava su zadržana.
Šumadijska 47 / VI sprat, stan 67
11080 Zemun, Srbija
office@TeamCAD.rs

Dobrodošli na www.teamcad.rs! Ovaj internet sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Više detalja.