AUTODESK M&E KOLEKCIJA

Media & Entertainment Collection je sveobuhvatno softversko rešenje koje kombinuje alate za modelovanje, animaciju, vizuelne efekte i vizuelizaciju

Image
VIZUELNI EFEKTI (VFX)
Image

KOMPJUTERSKA GRAFIKA (CGI)

Image

VIDEO IGRE

AUTODESK M&E KOLEKCIJA

Media & Entertainment Collection je sveobuhvatno softversko rešenje koje kombinuje alate za modelovanje, animaciju, vizuelne efekte i vizuelizaciju

Image
VIZUELNI EFEKTI (VFX)
Image

KOMPJUTERSKA GRAFIKA (CGI)

Image

VIDEO IGRE

Softveri Media and Entertainment kolekcije omogućavaju izradu modela, strukture karaktera, teksture, osvetljenja, simulacije, animacije i partikala. Izlazni rezultati softvera ove kolekcije najčešće se koriste za izradu filmova, izradu reklama, kao i izradu video igara. Ova kolekcija predstavlja kompletno softversko rešenje koje omogućava nadmetanje u oblasti digitalnih medija i zabave.

MEDIA & ENTERTAINMENT KOLEKCIJA SADRŽI

Jedan od najpoznatijih programa za rendering, animaciju i vizuelizaciju. Pomaže u pravljenju okruženja u video igrama, izvanrednih scena za vizuelizaciju i omogućava iskustvo virtuelne realnosti.

Softver za modelovanje, animaciju i vizuelizaciju. Prednost ovog softvera je u alatima koji prednjače u izradi karaktera, strukture karaktera, dinamičkih simulacija tečnosti, dlaka i partikala.

Arnold je program za renderovanje koji podržavaju Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Houdini, Katana, Cinema 4D. Uz jednu licencu M&E kolekcije, dobija se 5 licenci programa Arnold.

Softver za animaciju karaktera. Alati ovog softvera omogućavaju animaciju karaktera u realnom vremenu kao i izradu i doradu animacija pomoću MoCap tehnologije.
 
Mudbox
Softver za skulptuiranje i pravljenje tekstura. 3D umetnici mogu koristiti alate Mudboxa kako bi zamenili glineni model i virtuelno obogatili model detaljima.

Sketchbook for Enterprise
Softver za crtanje i slikanje na računaru ili mobilnim uređajima. Blizak olovci, flomasteru, markeru, četkici, koliko god digitalni alat to može. Pre 140 podešenih četkica, beskonačnih lejera, uputstva za crtanje…
Character Generator
Web katalog koji omogućava pravljenje standardnih karaktera uz mogućnost izbora stilova odeće, tipova tela, frizura i fizičkih atributa. Karakteri se mogu naknadno dorađivati u softverima kao što su Maya, 3DS Max ili Motionbuilder. 
Program koji omogućava kreiranje inteligentnog 3D modela na osnovu fotografija ili laserskih skeniranja. Moguće je dodavati, menjati, utvrditi i dokumentovati  podatke u kontekstu sa poznatim okruženjem.

Autodesk Rendering
Servis za brzo i efikasno renderovanje i kreiranje fotorealističnih prikaza i panorama.

UPIT

KURS

TEHNIČKA PODRŠKA

BESPLATNE INFORMACIJE

KORISNE ADRESE

DODACI

  • Sketchbook for Enterprise
  • Autodesk Rendering
© 2022 TeamCAD d.o.o. Sva prava su zadržana.
Šumadijska 47 / VI sprat, stan 67
11080 Zemun, Srbija
office@TeamCAD.rs

Dobrodošli na www.teamcad.rs! Ovaj internet sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Više detalja.