UNITY 3D I AUTODESK

Posebna iskustva

UNITY 3D I AUTODESK

Posebna iskustva
Korišćenjem Autodesk programa i Unity platforme, mogu se istovremeno sniziti troškovi, unaprediti radni procesi i uz međusobnu saradnju napraviti veoma interesantna i kvalitetna dizajnerska rešenja u arhitektonskoj, inženjerskoj i automobilskoj industriji ili u industriji medija i zabave.

TeamCAD je autorizovani reseller kompanije Unity Technologies za teritoriju Srbije.   

Korisna adresa: https://unity3d.com/

Vizuelizacija. Interaktivnost. Produktivnost.


Uz pomoć Autodesk 3D alata i Unity platforme, lakše nego ikad, moguće je brzo pravljenje interaktivnog dizajna. Podaci između Autodesk programa i Unity platforme lako se prebacuju. Prednosti Unity platforme ogledaju se u tome što veliki broj talentovanih ljudi radi na razvoju Unity platforme i korisničkoj podršci, kao i u kompatibilnosti Unity alata sa preko 25 drugih platformi (uključujući mobilne, računarske i VR/AR aplikacije).

MOGUĆNOST IZRADE KVALITETNIH PROJEKATA U SVIM OBLASTIMA

AEC: POBEĐIVANJE NA KONKURSIMA

Uz upotrebu Unity platforme dizajnerska rešenja u programu 3ds Max mogu se podići na viši nivo.
Novi klijenti i projekti mogu se pridobiti uz pomoć veoma interesantnih okruženja, uz mogućnost interaktivnog pristupa, brzim korisničkim pregledima i realnim radnim procesima.

AEC: POSAO ZAVRŠEN DO KRAJA

Vizuelizacija BIM podataka. Dizajn može da se “oživi” uz pomoć 3D tehnologije, dodavanjem ključnih elemenata kao što su interaktivnost i vizuelizacija podataka za sve korisnike - donosioce odluka. Na taj način ovi procesi se ubrzavaju i greške se eliminišu.

AUTOMOBILI I TRANSPORT

Bolja iskustva prilikom kupovine. Jednostavno i kompletno izvoženje "VRED" podataka u Unity i kreiranje interaktivnih 3D iskustava koja olakšavaju klijentima i kupcima donošenje odluke.

MEDIJI I ZABAVA

Upola manje vremena potrebno za produkciju. Povećanje produktivnosti scenarista korišćenjem predstojećih Shotgun templejta kako bi se upravljalo podacima i kako bi se iskoristili ključni radni procesi za produkciju.

ALATI ZA UMETNIKE

Doterivanje i ulepšavanje 3D modela u hodu. Mogućnost brzih prebacivanja umetničkih i dizajnerskih rešenja između programa Maya, 3ds Max i Unity. Podržani su Autodesk "Stingray PBS" materijali i "Allegorithmic Substances".

UPIT

KURS

TEHNIČKA PODRŠKA

BESPLATNE INFORMACIJE

KORISNE ADRESE

DODACI

© 2022 TeamCAD d.o.o. Sva prava su zadržana.
Šumadijska 47 / VI sprat, stan 67
11080 Zemun, Srbija
office@TeamCAD.rs

Dobrodošli na www.teamcad.rs! Ovaj internet sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Više detalja.