Bili smo sponzori i učesnici studentske konferencije „CoNStruction22“

Kompanija TeamCAD je ove godine ponovo učestvovala kao sponzor i predavač na međunarodnoj konferenciji studenata građevinarstva, geodezije i arhitektura „CoNStruction22“ koja se po sedmi put održava u Novom Sadu i traje od 10.11. do 14.11.2022. godine.

 

 

Danas, drugog dana konferencije, događaju je prisustvovalo više od 300 studenata iz 11 zemalja, ali i njihovih profesora i asistenata. Na programu bilo je 8 predavanja, a naš inženjer Vuk Vukanić je održao prezentaciju „Novi život BIM modela“. Tom prilikom je predstavio aplikacije koje je TeamCAD razvio na platformi Autodesk FORGE, a to uključuje primer digitalnog blizanca, aplikaciju za upravljanje nekretninama, aplikaciju za upravljanje električnim uređajima preko internet pretraživača (Digital Twin, Lviv, BRE, Xella, IoT, PORTIR).

  

 

Na predavanju je odgovoreno na brojna pitanja studenata i rešene su mnoge nedoumice vezane za modeliranje i Autodesk softvere. Tokom celog dana su zainteresovani studenti na štandu naše kompanije mogli bliže da se upoznaju sa modelima koji su prikazani na prezentaciji, pogledaju modele i sa inženjerima porazgovaraju o rešenjima. 

Zahvaljujemo se na odličnoj organizaciji, poklonima, ali i na fantastičnoj komunikaciji koja je pratila čitav događaj.

 

© 2022 TeamCAD d.o.o. Sva prava su zadržana.
Šumadijska 47 / VI sprat, stan 67
11080 Zemun, Srbija
office@TeamCAD.rs

Dobrodošli na www.teamcad.rs! Ovaj internet sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ovog sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Više detalja.